top of page
Kat trimmen_edited.jpg

Klitten, knoopjes of vilt?

In de mobiele trimsalon krijgt uw kat een huid-, kat-, en vachtvriendelijke behandeling

De trimbus is volledig ingericht als mobiele trimsalon. Uniek is dat ik zittend trim, met veel rust, liefde en respect voor de kat. Hierdoor is de stress tot een minimum beperkt en zijn zelfs de 'moeilijkste' katten goed te behandelen. En u zit er zelf bij in de bus om uw kat een extra vertrouwd gevoel te geven. Mijn uitgangspunt is dat de trimbehandeling een aangename ervaring is voor uw kat en voor u zelf!

Betaling: u kunt in de bus betalen via een betaalverzoek of per pin. Liever geen contant geld!

Mobiele trimsalon: Over

Katten trimmen in de bus

Hoe werkt het?

Met de mobiele trimsalon rijd ik bij u voor. Ik haal u en de kat op en samen stappen we in de bus. Hier vindt u een compacte, plezierig ingerichte trimsalon waar ik uw kat op een kat- en vachtvriendelijke manier kan trimmen. Ik trim voor de deur, dus u heeft niet de rommel in huis. U bespaart uw kat de stress van het transport en het scheelt u reistijd!

Huidvriendelijk

Het juiste gereedschap

Bij het trimmen maak ik geen gebruik van materialen die schadelijk of vervelend zijn voor de huid van de kat. Dus geen kammen met scherpe punten of plastic materialen. Voordat ik met trimmen begin, controleer ik de huid en vacht van de kat. Vooral oudere katten hebben nogal eens last van wratjes. Door hier alert op te zijn, kan ik voorkomen dat wratjes tijdens het scheren (of kammen) worden geraakt.

Kat Beertje geeft zich over aan de trimb
Timo op de trimtafel.jpg

Katvriendelijk

Een stressvrije trimbehandeling kan écht!

Geloof het of niet, maar katten trimmen is heel plezierig en ontspannend. Vaak zijn het de katten die zich thuis niet makkelijk laten kammen die op de trimtafel terecht komen. Met de juiste aanpak, liefde, respect en geduld- zijn zelfs de moeilijkste katten in de bus goed te behandelen.

Doordat ik zittend trim (redelijk uniek onder kattentrimsters), voelt de kat zich niet bedreigd of overheerst.  Tijdens de behandeling laat ik de kat zelf bepalen wat er gebeurt. Ik werk met de kat mee en dwing tot niets. Als ik merk dat de kat onrustig wordt, las ik een pauze in en ga verder wanneer en waar de kat het prettig vindt. De trimbehandeling duurt daardoor iets langer, maar de kat ervaart op deze manier nauwelijks tot geen stress. Het is mijn werk en passie om de trimbehandeling voor uw kat zo aangenaam mogelijk te maken. 

Vachtvriendelijk

Kammen, ontklitten en vilt verwijderen

Tijdens het trimmen ga ik altijd vachtbesparend te werk. Ik wil zo min mogelijk ingrijpen op de natuurlijke rui. Dat is de reden waarom ik bewust geen katten ontwol of pluk. Het is niet alleen pijnlijk voor uw kat maar werkt ook averechts op de verharing. Ik verlos uw kat met geduld en vakkundig van klitten en vilt en ik kam de kat goed door, maar ik haal niet meer weg dan nodig is om beschadiging van de vacht en huid te voorkomen. Met het juiste advies kunt u zelf al veel doen om klitten te voorkomen. Daar help ik u graag bij!

Storm had klitten.jpg
Mobiele trimsalon: Functies
Foto bus.jpg

Werkgebied Utrecht en Arnhem

Provincie Utrecht: met de mobiele trimsalon kom ik overal in de provincie Utrecht. Het vertrekpunt ligt in Houten (postcodegebied 3993), maar van daaruit ben ik zo in Maarssen, Zeist, Amersfoort of Veenendaal.

Regio Arnhem: u kunt een afspraak maken voor een trimbehandeling in Arnhem, Velp, Huissen, Westervoort en Oosterbeek. 

Mobiele trimsalon: Kop

Wanneer

Voorlopig ben ik op onderstaande tijden
beschikbaar om afspraken te maken:

Maandag: 19.30 - 21.30 uur

Woensdag 19.30 - 21.30 uur

Vrijdag 10.00 - 16.00 uur

Kater & Ko is aangesloten bij kattentrimsters.nl

kattentrimsters-02.png
Mobiele trimsalon: Openingstijden
bottom of page