Double trouble.jpeg

Een warm welkom van Kater & Ko, Kattenhotel en
Kattenservice aan huis

Of je nu op vakantie bent, op zakenreis bent of gewoon niet graag je huisdier de hele dag alleen thuis laat... laat ze achter bij iemand die écht van dieren houdt. Naast het bieden van gespecialiseerde zorg, bied ik je totale gemoedsrust.

 
Breakfast in bed.jpg
 

Kattenhotel Kater & Ko

Kleinschalig, liefdevolle zorg, comfortabele en speels ingerichte privékamers

Uw kat is van harte welkom bij kattenhotel Kater & Ko. 

Mijn gloednieuwe kattenhotel is gelegen in Houten en heeft met zorg ingerichte comfortabele kamers waar uw kat zich snel op zijn gemak voelt.

Vanuit mijn ervaring als kattentrimster voel ik precies aan wat uw kat fijn vindt of niet. Het is belangrijk dat mijn gasten het fijn vinden om bij mij te logeren. Zo is bijvoorbeeld het interieur van de kamers met zorg uitgekozen, zijn er uitdagende speeltoestellen aanwezig met verstopplekjes en een heus bedje met dekbedje.

moodboard.jpg

Kenmerken

Professionele en liefdevolle verzorging

Individuele aandacht

Sfeervolle, speels ingerichte kamers met klimwand, hangmat of touwbrug, luierplekjes en speeltjes in overvloed

Kattenmeubel met luxe (dek)bedje

Vachtverzorging en toediening medicatie.

Alle kamers zijn voorzien van vloerverwarming. Ik heb één-kats kamers én kamers voor twee of drie katten uit hetzelfde gezin.​ Daarnaast is er in het hotel een speelruimte waar de katten zich naar wens met of zonder soortgenootjes dagelijks kunnen uitleven.

Elke kamer heeft een eigen thema. Zoals bijvoorbeeld de Sunset Beach, Mable Vieuws of Daisy's Spa, kijk gerust even rond...... 

shutterstock licentie thema 2.jpg

Voeding en verzorging

Naast eigenaresse van dit kattenhotel ben ik een ervaren kattentrimster. Hierdoor straal ik een natuurlijke rust uit die ik over breng op katten. Zij voelen zich bij mij snel op hun gemak. 
Voeding: Ik voer verschillende soorten Royal Canin, maar de logee mag ook zijn of haar eigen voedsel meebrengen.

kattenhotel%20knipsel_edited.jpg

Service en Zorg

Voeding, knuffelen tijdens de knuffelrondes, geneesmiddelen toedienen en diabetes verzorging zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Voor spoedgevallen wenden wij ons tot onze vaste dierenarts:
Kromme Rijnstreek, Schalkwijk. Echter áltijd in overleg. Een hotelreservering kan gecombineerd worden met een trimbeurt en een nagelverzorging. Kortom bij Kattenhotel Kater & Ko ontbreekt het de gasten aan niets. U kunt onbezorgd van uw vakantie genieten.

resultaat van Sunset Beach kamer_edited.jpg

Tarieven en reserveren

Tarieven 2021


Alle kamers zijn privékamers. Een dubbele bezetting is alleen mogelijk bij katten uit hetzelfde gezin. 

Single room 1, 2 en 3: € 14,00 per dag, 1 kat

Double room 1 en 2: € 15,50 per dag, tweede kat € 7,50 extra.

Tripple room 1 en 2: € 17,50 per dag, tweede en derde kat € 7,50 per kat extra. 

Onze prijzen zijn all-in, dus inclusief voeding en toediening medicatie. Geen verrassingen achteraf. 

U kunt vanaf nu online reserveren. Na ontvangst van uw aanvraag verwerken wij uw boeking en ontvangt u van ons een bevestiging van de reservering. Bij boekingen in het hoogseizoen geldt een aanbetaling van 30% van het totale factuurbedrag.

Wilt u in deze onzekere tijden wat extra zekerheid, dan is het mogelijk tegelijk met de boeking een extra annuleringsservice af te sluiten. Hiermee kunt u op elk gewenst moment zonder opgaaf van reden de reservering annuleren, één telefoontje is genoeg. De kosten voor deze extra annuleringsservice bedragen 10% van het totale factuurbedrag.

Wij zijn aangesloten bij branchevereniging Dibevo. Op alle reserveringen zijn de algemene voorwaarden van Dibevo van toepassing. Voor het kattenhotel gelden enkele aanvullende voorwaarden.