top of page

Een warm welkom in Kattenhotel Kater & Ko

Gaat u op vakantie of op zakenreis? Of bent u om een andere reden even niet in staat om thuis voor uw katten te zorgen? Dan is het een goed gevoel als de katten een plekje hebben waar ze met liefde en aandacht worden verzorgd en u zelf met een gerust hart van huis kunt gaan.

Kattenhotel: Welkom
Kattenhotel: Video Player
liggend 3 foto's speelkamer kat en trimbus.png
Kattenhotel: Afbeelding

Kattenhotel Kater & Ko

Kleinschalig, liefdevolle zorg, comfortabele en speels ingerichte privékamers

Uw kat is van harte welkom bij kattenhotel Kater & Ko. 

Het gloednieuwe kattenhotel is gelegen in Houten en heeft zeven met zorg ingerichte privéverblijven waar uw kat zich snel op zijn gemak zal voelen.

Door mijn jarenlange ervaring als kattenbezitter en mijn opleidingen en ervaring als kattentrimster, kan ik goed aanvoelen wat een kat prettig vindt. Voor mij is het allerbelangrijkst dat mijn gasten het fijn vinden om in het kattenhotel te logeren en de aandacht en verzorging krijgen die ze nodig hebben. Zo is bijvoorbeeld de inrichting van de verblijven met zorg uitgekozen, is er een klimboom in elk verblijf en heeft elke kamer een kattenmeubel met verstopplekjes en heuse bedjes met matras en dekbedjes.

speelkamer.jpeg

Kenmerken

resultaat van Sunset Beach kamer_edited_edited.jpg

Voeding en verzorging

In het hotel geven wij verschillende soorten Royal Canin en Pro Plan droogvoer. Brokjes staan er in principe 24 uur per dag. Begin van de avond wordt natvoer gegeven. De logé mag uiteraard ook eigen (dieet)voeding meebrengen. Speciale voedingswensen zijn geen probleem. Tijdens het verblijf wordt uw kan goed in de gaten gehouden, zowel que gezondheid als vachtconditie. Uw kat zal nooit het hotel verlaten met klitten die tijdens het verblijf zijn ontstaan. Dit is onderdeel van de persoonlijke aandacht en zorg die wij bieden.

twee kittens wit_edited.jpg

Service en Zorg

Voeding, knuffelen tijdens de knuffelrondes, geneesmiddelen toedienen en diabetes verzorging zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Mocht het nodig zijn een dierenarts in te schakelen, dan gebeurt dit altijd in overleg. Tenzij het een spoedgeval betreft. In dat geval wenden wij ons tot onze vaste dierenarts 
DAP Kromme Rijnstreek, Schalkwijk. Een hotelreservering kan gecombineerd worden met een kambeurt of een trimbeurt. Kortom bij Kattenhotel Kater & Ko ontbreekt het de gasten aan niets. U kunt onbezorgd van uw vakantie genieten.

Sunset beach Loki_edited.jpg

Tarieven en reserveren

Tarieven 2021


Alle kamers zijn privékamers. Een dubbele bezetting is alleen mogelijk bij katten uit hetzelfde gezin. 


​Single room:   € 14,00 per dag, 1 kat

 Double room: € 15,50 per dag, 1 kat

 Double room: € 23 per dag, 2 katten

 Tripple room:  € 25 per dag, 2 katten

       Tripple room:  € 32,50 per dag, 3 katten 

Onze prijzen zijn all-in, dus inclusief voeding en toediening medicatie. Geen verrassingen achteraf. De dag van aankomst en vertrek gelden beiden als verblijfsdag. 

Wilt u in deze onzekere tijden wat extra zekerheid, dan is het mogelijk tegelijk met de boeking een extra annuleringsservice af te sluiten. Hiermee kunt u op elk gewenst moment zonder opgaaf van reden de reservering annuleren, één telefoontje is genoeg. De kosten voor deze extra annuleringsservice bedragen 10% van het totale factuurbedrag.

Kattenhotel: Diensten
bottom of page