Double trouble.jpeg

Een warm welkom van Kattenhotel Kater & Ko

Gaat u op vakantie of op zakenreis? Of bent u om een andere reden even niet in staat om thuis voor uw katten te zorgen? Dan is het een goed gevoel als de katten een plekje hebben waar ze met liefde en aandacht worden verzorgd en u zelf met een gerust hart van huis kunt gaan.

 
Breakfast in bed.jpg
 

Kattenhotel Kater & Ko

Kleinschalig, liefdevolle zorg, comfortabele en speels ingerichte privékamers

Uw kat is van harte welkom bij kattenhotel Kater & Ko. 

Het gloednieuwe kattenhotel is gelegen in Houten en heeft zeven met zorg ingerichte privéverblijven waar uw kat zich snel op zijn gemak zal voelen.

Door mijn jarenlange ervaring als kattenbezitter en mijn opleidingen en ervaring als kattentrimster, kan ik goed aanvoelen wat een kat prettig vindt. Voor mij is het allerbelangrijkst dat mijn gasten het fijn vinden om in het kattenhotel te logeren en de aandacht en verzorging krijgen die ze nodig hebben. Zo is bijvoorbeeld de inrichting van de verblijven met zorg uitgekozen, is er een klimboom in elk verblijf en heeft elke kamer een kattenmeubel met verstopplekjes en heuse bedjes met matras en dekbedjes.

moodboard.jpg

Kenmerken

Professionele en liefdevolle verzorging

Individuele aandacht

Sfeervolle, speels ingerichte privéverblijven met klimboom en luierplekjes

Speeltjes in overvloed

Kattenmeubel met comfortabele bedjes 

Toediening van medicatie

Vachtverzorging

Alle kamers zijn voorzien van vloerverwarming. Er zijn drie single rooms, twee double rooms en twee tripple rooms. De kamers voor meerdere katten zijn alleen bedoeld voor huisgenootjes. Daarnaast is een aparte entree die tevens is ingericht als kattenspeelkamer. Hier kunnen de katten zich om beurten lekker uitleven. Zo is er onder andere een Cody's loopwiel en een klimwand aanwezig. 

Elke kamer heeft een eigen thema. Zo is er bijvoorbeeld een thema Sunset Beach, Daisy's Spa en Just like Home. Kijk gerust een rond in de kamers tijdens de virtuele rondleiding in het kattenhotel.

shutterstock licentie thema 2.jpg

Voeding en verzorging

In het hotel geven wij verschillende soorten Royal Canin en Pro Plan droogvoer. Brokjes staan er in principe 24 uur per dag. Begin van de avond wordt natvoer gegeven. De logé mag uiteraard ook eigen (dieet)voeding meebrengen. Speciale voedingswensen zijn geen probleem. Tijdens het verblijf wordt uw kan goed in de gaten gehouden, zowel que gezondheid als vachtconditie. Uw kat zal nooit het hotel verlaten met klitten die tijdens het verblijf zijn ontstaan. Dit is onderdeel van de persoonlijke aandacht en zorg die wij bieden.

kattenhotel%20knipsel_edited.jpg

Service en Zorg

Voeding, knuffelen tijdens de knuffelrondes, geneesmiddelen toedienen en diabetes verzorging zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Mocht het nodig zijn een dierenarts in te schakelen, dan gebeurt dit altijd in overleg. Tenzij het een spoedgeval betreft. In dat geval wenden wij ons tot onze vaste dierenarts 
DAP Kromme Rijnstreek, Schalkwijk. Een hotelreservering kan gecombineerd worden met een kambeurt of een trimbeurt. Kortom bij Kattenhotel Kater & Ko ontbreekt het de gasten aan niets. U kunt onbezorgd van uw vakantie genieten.

resultaat van Sunset Beach kamer_edited.jpg

Tarieven en reserveren

Tarieven 2021


Alle kamers zijn privékamers. Een dubbele bezetting is alleen mogelijk bij katten uit hetzelfde gezin. 

Single room: € 14,00 per dag, 1 kat

 Double room: € 15,50 per dag, 1 kat

 Double room: € 23 per dag, 2 katten

Tripple room: € 25 per dag, 2 katten

      Tripple room: € 32,50 per dag, 3 katten 

Onze prijzen zijn all-in, dus inclusief voeding en toediening medicatie. Geen verrassingen achteraf. De dag van aankomst en vertrek gelden beiden als verblijfsdag. 

U kunt vanaf nu online reserveren. Na ontvangst van uw aanvraag verwerken wij uw boeking en ontvangt u per mail een bevestiging van de reservering. Bij boekingen in het hoogseizoen geldt een aanbetaling van 30% van het totale factuurbedrag. De reservering is pas definitief als de boeking is bevestigd.

Wilt u in deze onzekere tijden wat extra zekerheid, dan is het mogelijk tegelijk met de boeking een extra annuleringsservice af te sluiten. Hiermee kunt u op elk gewenst moment zonder opgaaf van reden de reservering annuleren, één telefoontje is genoeg. De kosten voor deze extra annuleringsservice bedragen 10% van het totale factuurbedrag.

Wij zijn aangesloten bij branchevereniging Dibevo. Op alle reserveringen zijn de algemene voorwaarden van Dibevo van toepassing. Voor het kattenhotel gelden enkele aanvullende voorwaarden.