Cat playing a laptop computer or noteboo

Reserveren

Wilt u een professionele kattenoppas tijdens uw vakantie?

U kunt direct reserveren via het online reserveringsformulier. Heeft u nog vragen en/of wilt u liever eerst telefonisch contact dan kunt u bellen naar 06-2424 4393. Houd er dan rekening mee dat ik niet altijd meteen uw telefoontje kan beantwoorden bijv. als ik aan het trimmen of verzorgen ben. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier.

 

Praktisch

Kort voor aanvang van de verzorging maak ik met u een afspraak om de sleutels in ontvangst te nemen. Als er bijzonderheden zijn omtrent toegang tot de woning en dergelijke, vermeldt dit dan alstublieft.


Om 100% zeker te zijn dat de verzorging van uw huisdier volgens afspraak verloopt, ontvangt u op de eerste en laatste dag van de verzorging een sms of WhatsApp bericht. 

Reserveringsformulier

U kunt direct reserveren via het online reserveringsformulier. Uw reservering is definitief nadat u een mail ter bevestiging heeft ontvangen met de factuur.

Annuleren

Het volledige bedrag dient uiterlijk drie dagen voor aanvang van de verzorgingsperiode op mijn rekening te zijn bijgeschreven. Annuleren is gratis tot twee dagen (48 uur) voor aanvang van de verzorging. Daarna is het volledige bedrag verschuldigd.