top of page

De zorg voor dieren is mijn passie......

​Mijn naam is Karin van Breemen, ik  ben getrouwd en woon in Houten. Kater Gijs en deugniet Benthe (Sharpei) zijn mijn lust en mijn leven. Naast mijn baan als projectleider is de zorg en aandacht voor mijn huisgenootjes een bron van plezier en ontspanning. Ik heb ontdekt dat het werken met dieren hetgeen is wat ik het liefst doe. Het geeft me rust en enorme voldoening. Als ik hier in de toekomst mijn dagelijks werk van kan maken, is dit een droom die uitkomt. 

En daar werk ik hard aan..... het diploma dierenpensionhouder (Certificeerbare Eenheid honden en katten) heb ik op zak en ik volg nu de opleiding kattentrimmen van het HKI. In de zomer van 2019 ben ik gestart met Kater & Ko Kattenoppasservice en sinds 1 november 2019 is mijn Renault Trafic volledig ingericht als mobiele trimsalon en rijd ik rond in de regio Utrecht. Als het de eigenaar niet meer lukt de vacht goed te onderhouden, kom ik op afspraak met de mobiele trimsalon voor de deur voor een kat- en vachtvriendelijke trimbehandeling. 

Mijn droom is compleet als ik de mobiele trimsalon en oppas aan huis kan combineren met een kleinschalig kattenhotel. Ik zie het al helemaal voor me..... In de bijzondere kattenverblijven geniet uw kat van persoonlijke aandacht, rust en privacy terwijl de gezamenlijke ruimte uitnodigt tot lekker luieren en naar buiten kijken. Begin 2020 wil de ik de vergunningaanvraag de deur uit doen. Dan wordt het afwachten, maar hopelijk ben ik dan weer een stapje dichter bij de realisatie van mijn droom.

Karin trimt.png
Over mij: Welkom
bottom of page