kattenoppas in Houten

Zoekt u een betrouwbare kattenoppas?

in Houten en naaste omgeving

Als groot dierenliefhebber met jarenlange ervaring in het houden en verzorgen van dieren en als gediplomeerd dierenpensionhouder sta ik voor u klaar om de verzorging van uw geliefde dier tijdens uw vakantie of afwezigheid over te nemen.

 

Kattenverzorging tijdens uw vakantie

Wat doe ik?

Ik kom iedere dag langs om met uw kat te spelen en te knuffelen. Zo krijgt uw kat de aandacht die hij zo nodig heeft. Uiteraard zorg ik ook voor vers water en voer. Behalve deze zorg wordt de kattenbak schoon gehouden en ben ik alert op de fysieke gesteldheid van uw kat. En uw kat kan lekker in zijn eigen vertrouwde omgeving blijven.

Dagelijkse verzorging

Girl playing with her cat.jpg

Liefdevolle aandacht

De verzorging van uw kat bestaat uit:
- Dagelijks bezoek aan huis
- Schoon voer en water geven
- Kattenbak(ken) verschonen
- Omgeving van de bak schoon houden
- Spelen en knuffelen
- Kammen/borstelen als uw kat dat
  gewend is en toelaat.

Extra zorg

funny lazy cat.jpg

voor zieke en oudere dieren

Bij zieke en oudere dieren ben ik extra alert op het gedrag van uw kat. Dit doe ik onder andere door dagelijks registratie van water- en voedselopname en kattenbakgebruik.
Ook zorg ik er voor dat uw kat de benodigde medicatie (op tijd) toegediend krijgt.Als het nodig is een dierenarts te raadplegen of te bezoeken, dan gebeurt dit bij voorkeur bij uw eigen dierenarts. Ik doe dit altijd in overleg tenzij het om acute situatie gaat. De kosten zijn altijd voor rekening van de eigenaar. ​

Service van de zaak

Cat using toilet, kat in de kattenbak.jp

Dagelijkse zorg

Tussen de verzorging door leg ik de post apart, geef ik de plantjes binnen water en zet de kliko aan de straat. Daar hoeft u niets extra voor te betalen. Ook stuur ik u op de eerste en laatste dag van de verzorging een berichtje zodat u weet dat de verzorging is gestart en hoe het is gegaan.

 

Uw voorbereiding

Ik doe er alles aan om uw huisdier de best mogelijke zorg te geven tijdens uw afwezigheid. Daarvoor heb ik uw hulp nodig, onder andere door te zorgen voor:

Veilige toegang tot uw woning

sleutels, codes voor alarm, geen obstakels

Voldoende medicatie

omdat de gezondheid van uw kat voorop staat

Voldoende voer en kattengrit

voor de gehele periode van uw afwezigheid

Geldige vaccinatie tegen nies- en kattenziekte

zodat ik geen andere katten besmet

Behandeling tegen wormen en vlooien

om onprettige verrassingen te voorkomen

Bij de overhandiging van de sleutels vraag ik u om het vaccinatieboekje, zodat ik zeker weet dat de inenting nog geldig is. Dit is voor mij van belang omdat ik wil voorkomen dat andere katten besmet raken.

woning.jpg