Hotelregels

Kater & Ko volgt de Algemene Voorwaarden van Dibevo. Dat is de branche organisatie voor pensionhouders waar Kater & Ko bij aangesloten is. Hieronder kunt u deze voorwaarden downloaden

VACCINATIES
De gasten moeten bij aankomst in kattenhotel “Kater en Ko” gevaccineerd te zijn tegen katten- en niesziekte. Is uw kat ingeënt tegen kattenziekte, dan mag die enting niet ouder zijn dan drie jaar en de enting tegen niesziekte niet ouder dan één jaar. Voor beide entingen geldt dat ze niet jonger mogen zijn dan twee weken.

Het is mogelijk om katten een “bordetella-enting” te geven. Deze is niet verplicht, echter wel aan te raden. In de speelkamer wel verplicht.
De geldigheidsduur van de verplichte vaccinaties mag tijdens het verblijf in ons hotel niet verlopen.

Het feit dat alle katten gevaccineerd zijn, geeft niet de garantie dat de katten geen niesziekte kunnen ontwikkelen. Wij vragen om het vaccinatieboekje.


WORMEN EN VLOOIEN
Om besmettingen over en weer te voorkomen, dient uw kat vóór de hotelperiode ontwormd en preventief behandeld te zijn tegen vlooien.

Neem contact op

Dit is een beschrijving voor je CV. Beschrijf kort je diploma, baan, behaalde resultaat of ervaring. De meest effectieve CV's geven een duidelijk overzicht van je achtergrond en je toekomstvisie op een manier die voor lezers goed te volgen is.

Neem contact op